Amadeus Lundberg, Uittamo, tanssit

sunnuntai 09.07.2017 19:00

Amadeus Lundberg & Jani Helenius & Roulette

Liput 15 e.

 

Lahjakas laulaja Amadeus Lundberg hurmaa yleisönsä persoonallisella laulutyylillään ja karismaattisella olemuksellaan. Amadeus on näyttänyt kykynsä myös suurien estradien parrasvaloissa. Amadeusta on usein verrattu niin yleisön kuin musiikkipiirien toimesta nuoreksi muun muassa Olavi Virraksi.

 

Amadeus tuli suuren yleisön tietoisuuteen voitettuaan Tangokuninkuuden vuonna 2009. Tämän jälkeen Amadeus on ollut mukana monessa. Hän on julkaissut albumit Amadeus (2010), Vain rakkaus (2014), Puhu minulle rakkaudesta (2015) ja Poika varjoiselta kujalta (2016).

 

Tanssilava- ja ravintolaesiintymisten ohella Amadeus on konsertoinut vuosien saatossa monissa eri produktioissa. Viimeisimpäbä Amadeus on nähty monessa Susanna Haaviston käsikirjoittamassa ja ohjaamassa menestyksekkääseen nostalgiasarjaan kuuluvassa konserttikiertueessa. Vuonna 2014 ensiesitykseen tuli Laulaja Olavi Virta -kiertue, jonka jälkeen Amadeus on keikkaillut myös Idän ja Lännen Tiet – Olavi Virta & Laila Kinnunen -produktiossa sekä Muuttuvat laulut – Georg Ots -konserttituotannossa. Tuoreimpana tuotantona on 2017 keväällä ensiesityksessä oleva Sinivalkoinen ääni – Kari Tapio -konserttikiertue.

 

Top