idan ja lännen tiet, milana misic, amadeus lundberg, turku, uittamo, olavi virta, laila kinnunen

Olavi Virran ja Laila Kinnusen lauluja elokuussa Uittamolla

Huippusuosittu Laila Kinnusen ja Olavi Virran laulujen siivittämä konsertti ”Idän ja Lännen Tiet” saapuu Uittamolle elokuussa!

 

Idän ja lännen tiet
To 17.8.2017, klo 19,

Huom! Istumakatsomo!

 

Suomen tunnetuimpien laulajalegendojen laulut elävät yhä; Laila Kinnusen ja Olavi Virran tunnetuksi tekemät sävelmät ovat ilahduttaneet jo vuosikymmenien ajan niin levyillä, radiossa kuin televisiossa. Näiden kahden suurtähden kunniaksi käsikirjoitettu ainutlaatuinen konsertti, Idän ja lännen tiet, nähdään myös istumakatsomolla varustetulla Turun Uittamolla. Konserttia on jo esitetty useita kymmeniä ympäri Suomen, lähes kaikki loppuunmyydyille katsomoille.

 

Lailan ja Olavin kappaleiden tulkitsijoina nähdään itseoikeutetusti Laila Kinnusen tytär Milana Misic sekä paljolti Olavi Virtaa levyilläänkin tulkinnut Amadeus Lundberg. Konsertin musiikista vastaa Juha Tikan orkesteri.

 

Konsertin nimeksi valikoitui Bond -tunnusmusiikkinakin tunnettu laulu Idän ja lännen tiet, jonka Laila levytti 60-luvulla. Lisäksi konsertissa soivat muun muassa Lazzarella, Hopeinen kuu sekä Yö kerran unhoa annoit.

 

Tule tunnelmoimaan entisaikojen säveliä upeilla näköaloilla varustetulle Turun Uittamolle!

 

Liput alkaen 30 e. Lippujen myyntipisteet (mynti alkaa kesäkuun alussa)
TuTon toimisto
Koru-Linnea
Tickermaster (Ticetmasterin pisteissä myynti jo avattu!)
Uittamon lippukioski tapahtumapäivänä
Lisätietoa lipunmyynnistä ja konsertista täällä.

idän ja lännen tiet, konsertti, turku, uittamo, amadeus lundberg, milana misic

Top