Turun Uittamo Paviljonki –

tapahtumapaikka ja ravintola elämyksiä tulvillaan Turussa meren äärellä!

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Juhannnusaaton tanssit: Charles Plogman | Uittamo CityJuhannus

24 kesäkuun @ 19:00 UTC+0

Charles Plogman Uittalo

Juhannustanssit klo 20-01. Liput 18 €.
(Ennakko Lippu.fi / Ovimyynti)

 

Charles Plogman tunnetaan Suomen iskelmätaivaalla.

 

Pitkän uran kulkija on saanut tunnustuksia aikojen saatossa: Alkunsa kaikki sai Charlies-yhtyeen kanssa, jonka solistina hän keikkaili kymmenisen vuotta. Yhtye tuli valituksi Vuoden Viihdyttäjä -kilpailun voitettuaan Kesäillan Valssi -hausbändiksi (1999) ja sijoittui kakkoseksi Syksyn Sävel kilpailussa Charles solistinaan kappaleella ”Vain vähän aikaa” (2000). Plogman on ollut myös Emma-ehdokkaana (2006), valittu Vuoden miesartistiksi (Iskelmä Radio 2007) ja palkittu arvostetulla Iskelmä Finlandialla (2009).

 

Vuosien varrella Charles on ollut monissa yhtyeissä laulusolistina. Sooloartistina hän aloitti vuonna 2004. Tuhannet keikat ovat nostaneet miehen maamme kirkkaimpaan kaartiin. Iskelmätähti on julkaissut lukuisia hittejä ja albumeja.

 

Jalat alta, Pientä unelmaa, Aamuun on hetki aikaa, Jos minut kesyttäisit, Vanha suola janottaa, Lanka jo palaa, Olisitpa täällä… uusimmalta mm. levyltä Vedän elämän henkeenKaikki pilvet eivät sada.

 


 

Turussa uusi juhannustapahtuma 2022: Uittamon CityJuhannus

 

Turun Uittamon hulppeissa merimaisemissa ja Uittamo Paviljongin alueella järjestetään juhannuksena 2022 uudenlainen viikonlopputapahtuma. Viikonvaihde on saanut nimekseen Uittamon CityJuhannus. Ohjelmaa on sekä Uittamo Paviljongin lavalla, että ravintolassa.

 

Juhannusaattona Cityjuhannusta starttaa iskelmätähti Charles Plogman MiSio-yhtyeensä kanssa. Ravintola Uittamo Paviljongissa voi juhannusjuhlaan osallistua itse laulaen karaoken tahtiin.

 

Juhannuspäivänä juhannuspartyt ilmoille täräyttää Meiju Suvas. Oman panoksensa tunnelman nostoon tuo hänen bändinsä Ihana. Juhannusyön päättää Turun oma suosittu rokkibändi Kakkupojat. Meriterassilla illan aikana soittaa Lemmenkipeistä tuttu turkulainen trubaduuri Kim Sjöholm.

 

Uittamon CityJuhannuksen päättää sunnuntain tanssit, joiden orkesterina on nuorta voimaa hehkuva ja voimakasta tuloaan iskelmätaivaalle tekevä Weranta.

 

Ravintola avaa ovensa jo kello 12, Uittamo Paviljongin ravintolassa on tarjolla normaalin ruokalistan lisäksi juhannusaattona klo 15-19 ja juhannuspäivänä klo 12-18 maittava saaristolaispöytä.

 

Lavalla ohjelma alkaa juhannusaattona ja -päivänä klo 20 ja juhlat päättyvät puolen yön jälkeen. Sunnuntain tanssit tanssitaan klo 18 alkaen.

 

Liput alk. 18 / 27 €, ennakko Lippu.fi & R-kioskit. Ravintola Uittamo Paviljonki. Ovimyynti.

Myynti alkaa 2.5.2022, varauksen jo nyt ravintolaan.

 

CityJuhannus Uittamo Turku

 

Tiedot

Päivämäärä:
24 kesäkuun
Aika:
19:00 UTC+0
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:

Järjestäjä

TuTo / MagnumLive

Tapahtumapaikka

Uittamo Paviljonki
Rykmentintie 29
TURKU, 20880 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
0409003841
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto