Turun Uittamo Paviljonki –

tapahtumapaikka ja ravintola elämyksiä tulvillaan Turussa meren äärellä!

Uittamo CityJuhannus 2022

CityJuhannus UIttamo Turku

Turussa uusi juhannustapahtuma: Uittamon CityJuhannus

Turun Uittamon hulppeissa merimaisemissa ja Uittamo Paviljongin alueella järjestetään juhannuksena 2022 uudenlainen viikonlopputapahtuma. Viikonvaihde on saanut nimekseen Uittamon CityJuhannus. Ohjelmaa on sekä Uittamo Paviljongin lavalla, että ravintolassa.

Juhannusaattona Cityjuhannusta starttaa iskelmätähti Charles Plogman MiSio-yhtyeensä kanssa. Ravintola Uittamo Paviljongissa voi juhannusjuhlaan osallistua itse laulaen karaoken tahtiin.

Juhannuspäivänä juhannuspartyt ilmoille täräyttää syksyn Vain elämää -tähti Meiju Suvas. ”Pure korvaan mua…”
Oman panoksensa tunnelman nostoon tuo hänen bändinsä Ihana. Juhannusyön päättää Turun oma suosittu rokkibändi Kakkupojat. Meriterassilla illan aikana soittaa Lemmenkipeistä tuttu turkulainen trubaduuri Kim Sjöholm.

Uittamon CityJuhannuksen päättää sunnuntain tanssit, joiden orkesterina on nuorta voimaa hehkuva ja voimakasta tuloaan iskelmätaivaalle tekevä Weranta.

Ravintola avaa ovensa jo kello 12, Uittamo Paviljongin ravintolassa on tarjolla normaalin ruokalistan lisäksi juhannusaattona klo 15-19 ja juhannuspäivänä klo 12-18 maittava saaristolaispöytä.

Lavalla ohjelma alkaa juhannusaattona ja -päivänä klo 20 ja juhlat päättyvät puolen yön jälkeen. Sunnuntain tanssit tanssitaan klo 18 alkaen.

Liput alk. 18 / 27 €, ennakko Lippu.fi (klikkaa tästä) & R-kioskit. Ravintola Uittamo Paviljonki. Ovimyynti.

CityJuhannus Uittamo Turku