Turun Uittamo Paviljonki –

tapahtumapaikka ja ravintola elämyksiä tulvillaan Turussa meren äärellä!

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Juhannnusaaton tanssit: Anneli Mattila

21 kesäkuun @ 19:00 UTC+0

Turun Uittamo tanssittajana Anneli Mattila

Tanssit klo 20-01. Liput 20 €.
Ennakko Lippu.fi ja R-kioskit (+ palv.maksut).
Tuntia ennen ovelta. 

 

Estradien tummaääninen ilopilleri Anneli Mattila on yksi Suomen suosituimmista viihdyttäjistä tanssipaikoilla ja ravintoloissa. Hänen mukaansatempaava esiintyminen ja vuorovaikutus yleisön kanssa tuo huvi-iltoihin lämpimän ja aidon tunnelman.

 

Annelin albumit ovat soineet ahkeraan radiokanavilla. Ensimmäisen levytyksensä Anneli julkaisi jo vuonna 2000. Sen jälkeen häneltä nopeassa tahdissa neljä pitkäsoittoa: Suojaan, Laulun lahjan sain, Luottaa huomiseen ja Soita mulle.Seitsemäs taivas -albumi valittiin Kuukauden levyksi paikallisradioiden toimittajien valinnalla. Albumilta julkaistiin myös ennakkosinglet Hei pianomies, Et saa musta emäntää  ja Sinä huomasit ne linnut.

 

Uusi Oma maailma -albumi julkaistiin kesäksi 2019, ja se voitti sekä Kuukauden levy että Vuoden levy -palkinnon paikallisradioiden äänestyksessä.

 

Anneli on saanut ansaittua huomiota urallaan musiikkitahoilta: hänet on valittu Vuoden tanssittajatulokkaaksi ja Vuoden iskelmätulokkaaksi. Anneli on nähty myös Syksyn Sävel -kilpailussa (MTV3) kappaleella Sun.

 

Yhtye: Recados

Tiedot

Päivämäärä:
21 kesäkuun
Aika:
19:00 UTC+0
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:

Järjestäjä

TuTo / MagnumLive

Tapahtumapaikka

Uittamo Paviljonki
Rykmentintie 29
TURKU, 20880 Suomi
+ Google Map
Puhelin
0409003841
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto