Turun Uittamo Paviljonki –

tapahtumapaikka ja ravintola elämyksiä tulvillaan Turussa meren äärellä!

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Juhannustanssit – Kari Vepsä

25 kesäkuun, 2021 @ 20:00 UTC+0

Kari Vepsä Uittamo tanssit

Uittamolla tanssitaan Juhannusaattona 2021, klo 20-01, liput 18 €.

Liput ennakkoon Uittamo Paviljonki Ravintolasta ja ovimyynnistä.

Ennakko lisäksi Lippu.fi ja R-kioskit (+ palv.maksut).

 

Kari Vepsä on vuoden 1996 Syksyn Sävel -voitostaan lähtien kuulunut Suomi-iskelmän ykkössuosikkeihin. Miehekästä lämpöä huokuvan Karin laulut ovat koskettaneet suomalaisten sydäntä, mistä todistaa mm. Syksyn Sävel -hitin mukaan nimetyn Onnenmaa-pitkäsoiton vuonna 2004 saavuttama platinalevyraja: 40.000 myytyä albumia!

 

Äkillinen menestys ei noussut Vepsän Karille stetsoniin, vaan mies jatkoi nöyrästi keikkailua kansan parissa, ja uutta hittimateriaaliakin syntyi: Tanssin yötä pois, Tää on sun maa, Seitsemäs aalto… Karin pehmeän hyväilevä ääni on kantautunut radioaalloilta iskelmänystävien korviin ja tuonut lohtua kansalaisten karuun arkeen.

 

Kari Vepsän on julkaissut vuosien varrella useita albumeja, Onnenmaan lisäksi mm. sooloalbumit Muistatko ja Elämä on kaunis. Kari itse esittäytyy ansiokkaasti myös itse sekä säveltäjänä että sanoittajana, mm. Muistatko-albumin  kappaleissa Yksi meistä ja Erämaa. Kesäksi 2016 julkaistiin Karin ensimmäinen hengellinen levy Elämästä kiitos.

 

Sympaattinen musiikki- ja hevosmies on vuosien varrella saanut tunnustusta viralliseltakin taholta: Kari on nimetty ehdolle niin Emma-palkinnon (Vuoden ’97 Miessolisti) kuin Iskelmä Finlandia (2001) -palkinnon saajaksi. Vuonna 2018 Kari julkaisi kirjan Kari Vepsä Hevosen asialla ja albumin Vierivät kivet.

 

Keikoilla Kari Vepsää säestää oma tuttu nelimiehinen yhtye, joka kantaa nimeä Onnenmaa.

 

Tiedot

Päivämäärä:
25 kesäkuun, 2021
Aika:
20:00 UTC+0
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:

Järjestäjä

TuTo / MagnumLive

Tapahtumapaikka

Uittamo Paviljonki
Rykmentintie 29
TURKU, 20880 Suomi
+ Google Map
Puhelin
0409003841
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto