Turun Uittamo Paviljonki –

tapahtumapaikka ja ravintola elämyksiä tulvillaan Turussa meren äärellä!

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tanssit: In The Mood & Suvi Karjula

14 elokuun, 2022 @ 18:00 - 23:00 UTC+0

In The Mood, Uittamo Tanssit

Tanssit klo 18-23. Liput 18 €.
(Ennakko Lippu.fi / Ovimyynti)

 

In The Mood on viihdyttänyt Suomen kansaa jo kymmenen vuotta. Ohjelmiston ja tyylin punainen lanka on edelleen sama: viihdyttävää, jalan alle menevää kitaravetoista, tyylinmukaisesti toteutettua rytmimusiikkia. Tunnelmia erityisesti 50- ja 60-luvuilta – unohtamatta yhtyeen omaa tuotantoa, jonka osuus on kasvamaan päin. Orkesterin energinen esiintyminen on jotain, mikä on koettava paikan päällä.

 

In The Moodista löytyy runsaasti lauluvoimaa: myös stemmalauluihin on panostettu. Yhdessä tämä hulvaton viisikko takaa iloisella, huumoripitoisella, herkällä ja eläväisellä esiintymisellään kaikille juhlamielen.

 

In The Moodin ehdoton valtti on sen muuntautumiskyky. Bändi loihtii vaivatta perinteisen lavatanssi-illan. Ohjelmistoa on kiitelty siitä, että joukossa on myös valtavirrasta poikkeavia kappalevalintoja. Toisaalta In The Mood taipuu räväkkään rokki- tai rautalankailtaan ravintolassa tai yritysjuhlissa – tai vaikkapa akustiseen keikkaan pubiympäristössä. Bändi on kotonaan myös konserttisalissa. In The Moodin omaleimainen tyyli on läsnä toteutustavasta ja areenan koosta riippumatta.

 

In The Mood on julkaissut albumin Ajatustenlukija. Kesäksi 2017 julkaistiin EP. Siltä on julkaistu single Kun tuuli puhaltaa. Uusin singlejulkaisu on Leijat (2019).

 

Jäsenet: Ilari Haavisto, Paavo RahkilaToni KälviäinenDmitri Dmitrenko ja Suvi Karjula.

Details

Date:
14 elokuun, 2022
Time:
18:00 - 23:00 UTC+0
Event Category:
Event Tags:

Organizer

TuTo / MagnumLive

Venue

Uittamo Paviljonki
Rykmentintie 29
TURKU, 20880 Suomi
+ Google Map
Phone
0409003841
View Venue Website