Turun Uittamo Paviljonki –

tapahtumapaikka ja ravintola elämyksiä tulvillaan Turussa meren äärellä!

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tanssit: Saija Tuupanen & eXmiehet

21 toukokuun, 2023 @ 18:00 - 23:00 UTC+0

Saija Tuupanen tanssittaa Turun Uittamolla

Tanssit klo 18-23. Liput 20 €.
Ennakko Lippu.fi ja R-kioskit (+ palv.maksut).
Tuntia ennen ovelta. 

 

Suomen iskelmätaivaan eturivin naisartisti Saija Tuupanen on vakiinnuttanut paikkansa Suomen musiikkitaivaalla. Täysi keikkakalenteri kertoo lahjomatonta kieltään hänen suosiostaan. Tangomarkkinoilla kuningattaren tittelillä palkittu Saija tunnetaan hyvästä ohjelmistostaan ja aurinkoisesta olemuksestaan.

 

Saija on vuosien aikana julkaissut upeita iskelmäalbumeja. Debyyttialbumi julkaistiin omalla nimellä Saija Tuupanen ja sitä seurasi Tartu hetkeen -levy. Sooloalbumi On onni siinä julkaistiin 2014, jolloin Saija kiersi oman Onnemme kyyneleet -juhlakonserttikiertueen siivittämänä. Syksyllä 2016 julkaistiin Saija Tuupanen – 20 suosikkia -kokoelmaCD. Uusinta tuotantoa edustavat Vaarallisen hyvää (2021) sekä Sami Hedbergin kanssa levytetty Jotain toisii, joista on tehty myös musiikkivideot. Syksyllä 2021 hän voitti Syksyn Sävel -laulukilpailun Kuurasydän-kappaleella, joka on myös uuden albumin nimi. Kappaleesta on julkaistu myös jouluinen versio Joulun Kuurasydän. 

 

Saija on ollut ravintola- ja tanssilavakeikkojensa lisäksi mukana monissa konserteissa ja kiertueilla ja tehnyt omia konsertteja. Hän on esiintynyt myös musiikkiteatterin maailmassa mm. Kaunis Veera ja Yes Sir -esityksissä.

 

Saija Tuupanen on vuosien saatossa noussut iskelmätaivaan kiintotähdeksi ja keikkakuningattareksi. Hänet on valittu myös Vuoden Tanssittajaksi ja useampana vuonna Vuoden Naisartistiksi. Saija on toiminut myös Soiva Postikortti -televisio-ohjelmassa juontajana.

 

Yhtye: eXmiehet

Tiedot

Päivämäärä:
21 toukokuun, 2023
Aika:
18:00 - 23:00 UTC+0
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:

Järjestäjä

TuTo / MagnumLive

Tapahtumapaikka

Uittamo Paviljonki
Rykmentintie 29
TURKU, 20880 Suomi
+ Google Map
Puhelin
0409003841
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto