Turun Uittamo Paviljonki –

tapahtumapaikka ja ravintola elämyksiä tulvillaan Turussa meren äärellä!

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Tanssit: Taikakuu

21 heinäkuun @ 18:00 - 23:00 UTC+0

Uittamo tanssit, Taikakuu

Tanssit klo 18-23. Liput 20 €.
Ennakko Lippu.fi ja R-kioskit (+ palv.maksut).
Tuntia ennen ovelta. 

 

 

Taikakuu on yksi Suomen iskelmätaivaan kirkkaimpia orkestereita. Nykyään reippaan sadan keikan vuosivauhtia pitävä yhtye on kiinnittänyt itsensä vahvasti iskelmäkansan sydämiin.

 

Paikka Suomen tunnetuimpien orkesterien joukossa on ansaittu kovalla työllä ja oikealla asenteella. Taikakuu on historiansa aikana saavuttanut paljon: Meriiteistä löytyy Vuoden viihdyttäjä, EMMA-palkinto ja lukuisat Kuukauden levy -palkinnot ja oma Saanko luvan -TV-ohjelma, sekä Kesäillan Valssi -TV-kiertueorkesteri…

 

Taikakuun albumi Tunne julkaistiin 15-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Levyltä julkaistiin nimikkosinglet Tunne ja Rakastan sua liikaa.

 

Taikakuun solististina on Juha Metsäperä, joka on tehnyt hienon uran omallakin soolourallaan ja julkaissut mm. neljä pitkäsoittoa.  Heti alkaneen yhteistyön alkumetreillä kokoonpano piipahti studiolla ja tuloksena on kappale nimeltään Minä en puhu. Taikakuun uusin albumi, nimeltään Virta. Taikakuu on levyttänyt uransa aikana jo kahdeksan albumia, yhden kokoelman ja myös DVD:n.

 

 

Tiedot

Päivämäärä:
21 heinäkuun
Aika:
18:00 - 23:00 UTC+0
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:

Järjestäjä

TuTo / MagnumLive

Tapahtumapaikka

Uittamo Paviljonki
Rykmentintie 29
TURKU, 20880 Suomi
+ Google Map
Puhelin
0409003841
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto