Turun Uittamo Paviljonki –

tapahtumapaikka ja ravintola elämyksiä tulvillaan Turussa meren äärellä!

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tanssit: Finlanders

31 heinäkuun @ 18:00 - 23:00 UTC+0

Finlanders, Uittamo, tanssit

Tanssit klo 18-23. Liput 18 €.
(Ennakko Lippu.fi / Ovimyynti)

 

Finlanders on vuonna 1984 perustettu tanssi- ja viihdeorkesteri. Ryhmä on saavuttanut yli 30 vuotta kestäneen uransa aikana suuren kansan suosion, useita kultalevyjä ja listahittejä mm. Hiljaiset sillat, Enemmän kuin milloinkaan, Kaikki tytöt ja Paras Iskelmä -äänestyksenkin voittanut Oikeesti.

 

Finlanders on palkittu pitkän uransa aikana mm. Kullervo Linna -säätiön palkinnolla, Pro Iskelmä -palkinnolla, Iskelmä Finlandia -ehdokkuudella ja Tango Finlandia -palkinnolla. Erittäin ahkerasti keikkailevalle orkesterille Suomen lavat ja konserttisalit ovat todellakin tulleet tutuiksi. Suureen suosioon ovat nousseet myös Finlandersin ja 7 Seinähullun Veljeksen yhteiset Iloinen Joulukonsertti -kiertueet.

 

Finlanders oli mukana syksyn 2017  Sinitaivas 30 v.-juhlakiertueella ja viimeinen Iloinen Joulukonserttikiertue marras-joulukuussa 2017. Vuonna 2019 vietettiin orkesterin 35-vuotisjuhlavuotta.

 

Finkkuissa on musiikin rautaisia ammattilaisia, jotka soittavat suurella sydämellä ja ovat ajan hermolla biisivalinnoissaan; Lasse Paasikko, Aarne Hartelin, Pasi Ketola, Juha Kangassalo ja Juho Jokio.

 

Tiedot

Päivämäärä:
31 heinäkuun
Aika:
18:00 - 23:00 UTC+0
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:

Järjestäjä

TuTo / MagnumLive

Tapahtumapaikka

Uittamo Paviljonki
Rykmentintie 29
TURKU, 20880 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
0409003841
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto